Logo Leidschendam-Voorburg
Projectuitvoeringsbesluit Zaagmolenstraat

De raad van de gemeente Leidschendam-Voorburg heeft voor de Zaagmolenstraat in Leidschendam op 27 maart 2012 een Projectuitvoeringsbesluit genomen voor het realiseren van 31 appartementen en 20 eengezinswoningen en een half verdiepte parkeergarage. Het bouwplan wijkt af van de aangewezen bestemmingen en de daaraan verbonden gebruiks- en bebouwingsmogelijkheden van het bestemmingsplan ‘Damcentrum’.

Inhoud Projectuitvoeringsbesluit

Het Projectuitvoeringsbesluit betreft de toestemming waarmee met toepassing van artikel 2.10 Crisis- en herstelwet medewerking is verleend aan het realiseren van 31 appartementen en 20 eengezinswoningen en een half verdiepte parkeergarage met bijbehorende bouwwerken, werken, geen bouwwerk zijnde, en aanlegwerkzaamheden dan wel gebruik op de locatie Zaagmolenstraat, Maal-derijstraat en de Schoorlaan, kadastraal bekend sectie B, nr. 4661 en nr. 11211 in Leidschendam. In het Projectuitvoeringsbesluit worden de afwijkingen ten aanzien van het bestemmingsplan voorzien van een goede ruimtelijke onderbouwing. Daarnaast omvat het Projectuitvoeringsbesluit alle voor de realisatie van het bouwplan benodigde vergunningen, toestemmingen en overige besluiten.

Ter inzage

Het Projectuitvoeringsbesluit Zaagmolenstraat ligt voor iedereen met ingang van vrijdag 11 mei tot en met 21 juni 2012 ter inzage bij het Servicecentrum in Leidschendam. Daarnaast kunt u het Projectuitvoeringsbesluit bekijken op de gemeentelijke website.

Beroep

Gedurende de hierboven genoemde periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden beroep aantekenen tegen het Projectuitvoeringsbesluit. Dat beroep dient u te richten aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt alleen beroep aantekenen als u tegen het ontwerp-besluit zienswijzen heeft ingediend.

Naar boven