Logo Valkenburg aan de Geul
Projectafwijkingsbesluit woonwagens Langen Akker (6325 CK) te Berg en Terblijt en de Hekerbeekweg (6301 EN) te Valkenburg

Ontwerp omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit voor de legalisatie van de woonwagens aan de Langen Akker te Berg en Terblijt en de Hekerbeekweg te Valkenburg en de plaatsing van een nieuwe woonwagen aan de Hekerbeekweg 31A te Valkenburg.

Burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul zijn voornemens om met een projectafwijkingsbesluit als bedoeld in artikel 2.12 lid 1, onderdeel a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor de legalisatie van de woonwagens aan de Langen Akker (6325 CK) te Berg en Terblijt en de Hekerbeekweg (6301 EN) te Valkenburg en de plaatsing van een geheel nieuwe woonwagen aan de Hekerbeekweg 31A (6301 EN) te Valkenburg (zaaknummers: 2962, 2960 en 2961).

Het ontwerpbesluit, de drie aanvragen om een omgevingsvergunning en de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing liggen, tijdens openingstijden, van 10 mei tot en met 21 juni 2012 ter inzage bij de balie van de afdeling bouwen en wonen, Geneindestraat 4 te Valkenburg. De stukken zijn ook in te zien via de website http://www.ruimtelijkeplannen .nl en de gemeentelijke website.

Gedurende voornoemde termijn kan eenieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerp besluit indienen. Zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, postbus 998, 6300 AZ Valkenburg.

Om later beroep te kunnen instellen moet u belanghebbende zijn en tijdig een zienswijze over de ontwerpvergunning hebben ingediend. Dit laatste geldt niet als u kunt aantonen dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Naar boven