Logo Elburg
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Oostendorperstraatweg 22A’ en ontwerpraadsbesluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), de ter inzagelegging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Oostendorperstraatweg 22A’ c.a. en het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het plan.

De locatie ligt in het buitengebied van de gemeente Elburg, ten oosten van de bebouwde kom van Elburg. Het bestemmingsplan beoogt te voorzien in een functiewijziging van agrarisch naar werken op de locatie, ten behoeve van een accommodatie voor kleinschalige wellness met vergader- en overnachtingsfaciliteiten.

Voor het bestemmingsplan wordt geen exploitatieplan vastgesteld; er geldt een anterieure overeenkomst.

Met ingang van woensdag 9 mei 2012 liggen het ontwerpbestemmingsplan c.a. en het ontwerpraadsbesluit gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentekantoor (afdeling ruimtelijke ontwikkeling) en kunnen deze stukken gedurende de genoemde periode worden geraadpleegd via de gemeentelijke website: http://www.elburg.nl; onder bekendmakingen; ruimtelijke ontwikkeling; bestemmingsplannen en op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0230.BPOOSTENDORPERSW-ONT1

Tegen betaling zijn kopieën of afdrukken van de stukken verkrijgbaar. Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze inzake het ontwerpbestemmingsplan c.a. en het ontwerpraadsbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw J. Bloemert (tel. 0525-688637) van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Elburg, 8 mei 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven