Logo Etten-Leur
Ontwerp omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit woning Zundertseweg 8

Burgemeester en wethouders van Etten-Leur hebben het voornemen om aan de heer A.C. Roks, wonende Krommestraat 35, 4714 ER, Etten-Leur een omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit te verlenen als bedoeld in artikel 2.12 lid 1, onderdeel a. onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De omgevingsvergunning is bedoeld voor de bouw van een vrijstaande woning op het perceel kadastraal bekend sectie L, nummer 12058 gelegen aan de Zundertseweg 8. Het project bestaat uit het bouwen van een vrijstaande woning; dit is in strijd met de planregels van het geldend bestemmingsplan.

Het ontwerpbesluit, de aanvraag omgevingsvergunning en ruimtelijke onderbouwing liggen tijdens de openingstijden vanaf donderdag 10 mei tot en met woensdag 20 juni 2012 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het informatiecentrum in het Stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4. De stukken kunnen ook worden ingezien op de gemeentelijke website www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven → Ruimtelijke Plannen → Zundertseweg 8.

Gedurende voornoemde termijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerp besluit indienen bij burgemeester en wethouders van Etten-Leur, Postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur. Tevens kan een ieder gedurende diezelfde zes weken mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college. Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak worden ingediend (076 5024216).

Etten-Leur, 9 mei 2012

Naar boven