Logo Etten-Leur
Besluit omgevingsvergunning herinrichting Pottenbakkerstraat

Burgemeester en wethouders van Etten-Leur hebben op 8 mei 2012 een omgevingsvergunning verleend voor de herinrichting van de Pottenbakkestraat. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor een activiteit deels strijdig met het bestemmingsplan (projectafwijking). De strijdigheid betreft de aanleg van een fietspad (met twee rijrichtingen) in het talud van de watergang aan de westzijde van de Pottenbakkerstraat.

De omgevingsvergunning ligt met ingang van 10 mei 2012 voor een termijn van zes weken ter inzage. De vergunning kan worden ingezien in het informatiecentrum in het Stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4. Behalve de vergunning kunnen worden ingezien het inrichtingsplan, de ruimtelijke onderbouwing, het akoestisch onderzoek, het onderzoek luchtkwaliteit en het eindverslag inspraak. De vergunning en het plan kunnen ook digitaal worden geraadpleegd via de landelijke website RO-plannen www.ruimtelijkeplannen.nl of via de gemeentelijke website www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven → Ruimtelijke Plannen → Pottenbakkerstraat.

Belanghebbenden kunnen ingevolge de Algemene wet bestuursrecht beroep instellen.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. Een beroepschrift dient te worden ingediend bij de Rechtbank Breda, sector bestuursrecht, Postbus 90.006, 4800 PA Breda. Bij het instellen van beroep wordt griffierecht geheven.

Het beroepschrift bevat de naam en het adres van de indiener, een ondertekening, een datum, een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep (motivering). Op dit besluit is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat in het beroepschrift moet worden aangeven welke bezwaren er tegen het besluit zijn. Na afloop van de beroepstermijn kunnen geen nieuwe beroepsgronden worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en Herstelwet van toepassing is.

Voorts kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank te Breda (zie bovenstaand adres), worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Etten-Leur, 9 mei 2012

Naar boven