Logo Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Vastgesteld bestemmingsplan PolanenPark

Burgemeester en wethouders van Haarlemmerliede en Spaarnwoude maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 24 april 2012 het volgende heeft besloten:

  • 1. geen exploitatieplan vast te stellen omdat het verhaal van kosten van de grondexploitatie over de in het plan begrepen gronden is verzekerd door het sluiten van een exploitatieovereenkomst;

  • 2. het bestemmingsplan PolanenPark ten opzichte van het ontwerp gewijzigd vast te stellen.

Het gaat om wijzigingen naar aanleiding van zienswijzen, die zijn ingediend in het kader van de tervisielegging van het ontwerp-bestemmingsplan, ambtshalve wijzigingen, wijzigingen op advies van de brandweer en wijzigingen naar aanleiding van de behandeling in de commissie raadsvoorbereiding. De wijzigingen zijn verwoord in het raadsvoorstel van 10 april 2012 tot vaststelling van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt met ingang van 17 mei 2012 op werkdagen van 8.15 tot 12.15 uur ter inzage in het gemeentehuis, Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ Halfweg. Daarnaast is het te zien op www.haarlemmerliede.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl..

Alleen zij die tijdig schriftelijk of mondeling zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp-bestemmingsplan kunnen tegen het nu vastgestelde besluit beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, tenzij kan worden aangetoond dat men redelijkerwijs niet in staat is geweest (tijdig) zienswijzen in te brengen.

Het beroepschrift kan van 6 juni tot en met 17 juli 2012 worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degenen die beroep instellen kunnen op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht juncto artikel 36 van de Wet op de Raad van State een verzoek doen om voorlopige voorziening ten aanzien van het besluit. Indien dit verzoek binnen genoemde termijn is gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, wordt het besluit niet van kracht voordat op het verzoek is beslist. Het bestemmingsplan treedt op 18 juli 2012 in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een voorlopige voorziening is gevraagd. Het bestemmingsplan wordt eerst onherroepelijk indien daartegen geen beroep is ingesteld.

.

Naar boven