Logo Veldhoven
Ontwerpbestemmingsplan ‘Schoot 16–19’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8. van Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 11 mei 2012 tot en met 21 juni 2012 het onderstaande bestemmingsplan met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum.

Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website www.veldhoven.nl. Trefwoord ‘bestemmingsplan Schoot 16–19’

Naam

Bestemmingsplan ‘Schoot 16–19’

Omschrijving

Het bestemmingsplan voorziet in beëindiging van het agrarisch bedrijf aan de Schoot 19 en een verplaatsing van de bedrijfsactiviteiten naar het perceel Schoot 16. Op het perceel Schoot 19 zal de bestemming gewijzigd worden naar een woonbestemming.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 040.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de gemeente via email gemeente@veldhoven.nl of via telefoonnummer 14040.

Veldhoven, 9 mei 2012

Naar boven