Logo Bronckhorst
Ontwerpbestemmingsplan ‘Drempt; Kulturhus’

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Drempt; Kulturhus’ en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 10 mei t/m 20 juni 2012 voor eenieder ter inzage.

Het plan heeft betrekking op de bouw van een Kulturhus aan de Kerkstraat in Drempt achter de huidige Gildeschool waarin de Gildeschool en de St. Willibrordusschool (uit Achter-Drempt) worden gehuisvest. Beide bestaande schoolgebouwen worden gesloopt. Ook het bestaande dorpshuis in Drempt wordt gesloopt en in het Kulturhus ondergebracht. De vrijkomende ruimte op de locatie van het dorpshuis zal worden benut voor o.a. parkeergelegenheid.

In Achter-Drempt zal het clubhuis van voetbalvereniging HC’03 tevens worden gebruikt als dependance van het Kulturhus. De vrijkomende ruimte als gevolg van de sloop van de school zal worden benut voor o.a. parkeerplaatsen.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

  • http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1876.BP00995-ON01. Het plan bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via http://ruimtelijkeplannen.bronckhorst.nl/plannen/NL.IMRO.1876.BP00995-/NL.IMRO.1876.BP00995-ON01

  • op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50.

U kunt het plan en de technische bestanden ook digitaal benaderen via www.bronckhorst.nl → infobalie → ruimtelijke plannen.

Zienswijze indienen?

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad. Indien u uw zienswijze wenst toe te lichten in een hoorzitting dient u dit kenbaar te maken in uw zienswijzebrief. Vermeldt u aub altijd uw telefoonnummer. De hoorzittingen vinden plaats van 25 tot 29 juni 2012.

Hengelo (Gld.), 9 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst, de secretaris, A. van Hout.

De burgemeester, H.A.J. Aalderink.

Naar boven