Logo Haarlem
Verlening omgevingsvergunning Herensingel 73/Volhardingstraat/Poelpolderstraat te Haarlem

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, onder 1, sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning hebben verleend in afwijking van het bestemmingsplan ten behoeve van het verbouwen van het pand aan Herensingel 73 te Haarlem.

Project

Er is onder nummer 2011-0001064 een aanvraag om omgevingsvergunning ingediend voor het verbouwen van het pand aan Herensingel 73/Volhardingstraat/Poelpolderstraat tot gezondheidsfunctie met verblijf (voorziening begeleid wonen).

Verklaring van geen bedenkingen

In samenhang met het bovenstaande heeft de gemeenteraad op 19 april 2012 besloten om de krachtens artikel 6.5 lid 1 van het Besluit omgevingsrecht vereiste verklaring van geen bedenkingen af te geven.

Het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning en de daarbij behorende relevante stukken liggen vanaf 3 mei 2012 tot en met 15 juni 2012 ter inzage.

U kunt de besluiten en de bijbehorende stukken inzien in de publiekshal in de Raaksport, Zijlvest 39, 2011 VB te Haarlem (hoek Zijlvest/Raaks). De publiekshal is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdag van 09.00 uur tot 20.00 uur. Daarnaast kunt u de besluiten vanaf 3 mei 2012 raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via het digitaal loket van de gemeente Haarlem http://e-diensten.haarlem.nl/bestemming/BST_Nav.asp.

Gedurende de hierboven genoemde termijn van inzage kunnen belanghebbenden gemotiveerd beroep aantekenen bij de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Het instellen van beroep is mogelijk voor degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit tot verlening van de omgevingsvergunning en voor degenen aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht.

Naar boven