Logo Veenendaal
Verleende Omgevingsvergunning project De Koekoek

Burgemeester en wethouders van Veenendaal maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht op 17 april 2012 vergunning hebben verleend voor:

het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van het realiseren van een woonzorgcomplex op het perceel Nieuweweg 30-32 (De Koekoek), postcode 3901 BE te Veenendaal, deelactiviteit, handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (U1 2011264 OLO 136154).

De beslissing om de vergunning te verlenen is op 25 april 2012 verzonden. De aanvraag, beschikking en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Het omgevingsloket is tijdens werkdagen geopend tussen 08.30 uur en 13.00 uur en op donderdagmiddag tot 17.00 uur.

De definitieve beschikking wijkt af van de ontwerpbeschikking.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan tegen deze beschikking beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die een zienswijze hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot de ontwerpbeschikking geen, dan wel niet tijdig, een zienswijze hebben ingebracht;

  • de adviseurs die over de ontwerpbeschikking hebben geadviseerd;

  • degenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de gemeentelijke website.

Naar boven