Logo Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Ontwerp-omgevingsvergunningen perceel Liedeweg 67 in Haarlemmerliede

De gemeenteraad heeft op 24 april 2012 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven voor:

  • de bouw van een berging op het perceel Penningsveer 8 ws;

  • verbouw en uitbreiding van de woning en het maken van woonruimte in de aangrenzende stal op het perceel Lagedijk 10 in Spaarndam;

  • de bouw van een winkeltje met opslag op het perceel Liedeweg 67 in Haarlemmerliede.

De ontwerpverklaringen van geen bedenkingen voorzien in de mogelijkheid omgevingsvergunningen te verlenen in afwijking van het geldende bestemmingsplan. In verband hiermede zijn ontwerp-omgevingsvergunningen opgesteld.

De ontwerp-omgevingsvergunningen met de daarbij behorende stukken en de door de gemeenteraad afgegeven ontwerp-verklaringen van geen bedenkingen liggen van 3 mei tot en met 13 juni 2012 op werkdagen van 8.15 tot 12.15 uur ter inzage bij de afdeling Ruimte. Daarnaast zijn ze te zien op www.haarlemmerliede.nl.

Belanghebbenden kunnen tijdens deze termijn bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen op de ontwerp-omgevingsvergunningen en/of de ontwerp-verklaringen van geen bedenkingen. Zienswijzen op de ontwerp-omgevingsvergunningen kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders, postbus 83, 1160 AB Zwanenburg. Zienswijzen op de ontwerp-verklaringen van geen bedenkingen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad, postbus 83, 1160 AB Zwanenburg. Voor het mondeling indienen van een zienswijze op de ontwerp-omgevingsvergunningen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt. Daarvoor kan contact opgenomen worden met de afdeling Ruimte, tel. 020-4079000. Voor het mondeling indienen van een zienswijze op de ontwerp-verklaringen van geen bedenkingen kan contact opgenomen worden met de met de griffier van de gemeenteraad, mevrouw A.J. Kuijper, tel. 020-4079000.

Naar boven