Logo Nieuwegein
Kennisgeving ter inzagelegging ex artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening Ontwerpbestemmingsplan ‘Passage Binnenstad’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwegein maken bekend dat, met ingang van 3 mei 2012 tot en met woensdag 13 juni 2012, voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Passage Binnenstad’. Het ontwerpbestemmingsplan maakt de huidige passage in het blok van de ABC-partijen (Albert Heijn, Blokker en C&A) niet meer dwingend verplicht.

Inzage van het bovengenoemde stuk is mogelijk tijdens openingstijden bij de receptie van het Stadshuis, Stadsplein 1 te Nieuwegein. Lees hiervoor de algemene informatie aan het begin van de bekendmakingen bij ‘Het Omgevingsloket in de Stadswinkel’. Daarnaast kan het bestemmingsplan worden ingezien op de gemeentelijke website www.nieuwegein.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan Passage Binnenstad.

Tevens kan eenieder gedurende diezelfde termijn mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein. Mondelinge zienswijzen kunnen gedurende de ter inzage termijn op afspraak worden ingediend bij de heer R. van Schaik (030) 607 1437 of mevrouw S. Siebers, telefoonnummer (030) 607 1295.

Daarnaast kan eenieder gedurende deze termijn digitaal zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein. U kunt hiervoor een digitaal formulier invullen. Dit formulier is te vinden via www.nieuwegein.nl/ruimtelijkeplannen en kies dan voor `Inspraak ruimtelijke plannen´onder de kop `Gerelateerde producten´

Nieuwegein, 2 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein.

Naar boven