Logo Hendrik-Ido-Ambacht
Ontwerp-omgevingsvergunning fiets- en voetgangersbrug over de Laan van Welhorst te Hendrik-Ido-Ambacht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht de ontwerp-omgevingsvergunning voor het realiseren van een fiets- en voetgangersbrug met de bijbehorende voorzieningen en dijklichamen op het adres Laan van Welhorst ongenummerd, ter hoogte van het Sophiapark, vanaf 3 mei 2012 zes weken ter inzage ligt.

Stukken ter inzage

Met ingang van 3 mei 2012 ligt gedurende een periode van zes weken de ontwerp-omgevingsvergunning voor een ieder ter inzage. De papieren versie ligt in het informatiecentrum van het gemeentehuis in Hendrik-Ido-Ambacht, Weteringsingel 1 te Hendrik-Ido-Ambacht, tijdens openingstijden ter inzage.

Indienen zienswijzen

Gedurende de periode van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Hendrik-Ido-Ambacht, Postbus 34, 3340 AA Hendrik-Ido-Ambacht. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient u vóór 14 juni 2012 contact op te nemen met de behandelend ambtenaar, de heer M.L. van Holten 078-7702693.

Naar boven