Logo Vlissingen
Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Uitgebreide procedure

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Vlissingen maakt bekend, dat zij, met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3, van de Wabo, op 26 april 2012 omgevingsvergunning hebben verleend voor het afwijken van het bestemmingsplan Binnenstad t.b.v. de realisatie van 28 appartementen met binnentuin en parkeerterrein. De locatie wordt globaal omsloten door de Koestraat (deze straat wordt ca. 15 meter in oostelijke richting verlegd), de Gasthuisstraat en de achtertuinen van de woningen aan de noordzijde van de Verlorenlandstraat.

Inzage

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 3 mei 2012 gedurende zes weken ter inzage in het stadhuis in Vlissingen. U kunt de stukken elke werkdag tijdens openingstijden inzien. Op afspraak kunnen de stukken ook op donderdagavond tussen 16.00 uur en 19.00 uur worden ingezien (Dhr. W. Huige, telefoon 0118-487339 of email whe@vlissingen.nl).

Beroep en voorlopige voorziening

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden een gemotiveerd beroepschrift tegen het besluit indienen bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank Middelburg. Beroep kan alleen worden ingesteld door degene die tijdig zienswijzen heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Op deze regel bestaan twee uitzonderingen:

  • a. Het beroep beperkt zich tot de eventuele wijzigingen in de beschikking die afwijken van het gepubliceerde ontwerp.

  • b. Belanghebbende kan redelijkerwijs niet worden verweten geen zienswijze over de ontwerpbeschikking te hebben ingediend.

Tegelijk met het beroep kunnen belanghebbenden een verzoek indienen tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank Middelburg. Onze beschikking wordt niet van kracht voordat op een dergelijk verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift of een verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat belanghebbenden in het beroepschrift moeten aangeven welke beroepsgronden worden aangevoerd tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. In het beroepschrift dient te worden vermeld dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Naar boven