Logo Almelo
Projectbesluit en bouwvergunning Twentelaan 26

De gemeenteraad heeft in haar vergadering van 17 april 2012 het projectbesluit ‘Twentelaan 26’ vastgesteld. Tevens heeft de gemeenteraad besloten voor het gebied geen exploitatieplan ex artikel 6.12 Wro vast te stellen. Het projectbesluit voorziet in het geheel vergroten van een woning met uitvaartruimte aan de Twentelaan 26 op het dienstengebied/ bedrijventerrein Twentepoort.

Op 25 april 2012 is hiervoor bouwvergunning verleend.

Het projectbesluit, de bouwvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 2 mei 2012 tot en met 12 juni 2012 ter inzage:

Op grond van artikel 46, lid 6 van de Woningwet in samenhang met de Algemene wet bestuursrecht dient het projectbesluit en de bouwvergunning gezamenlijk te worden aangemerkt als één besluit.

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen binnen bovengenoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen. Het beroepschrift dient te worden gericht aan Rechtbank Almelo, Postbus 323, 7600 AH Almelo. Bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Almelo kunt u, hangende het beroep, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Almelo wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven