Logo Winterswijk
Ontwerpbestemmingsplan Trias fase 2 (’t Huitinkveld)

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van woensdag 2 mei 2012 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage ligt bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationstraat 25:

  • 1. het ontwerpbestemmingsplan Trias fase 2

  • 2. een besluit van Gedeputeerde Staten tot ontheffing van de Provinciale Verordening d.d. 24 april 2012, nr. 2011-019098.

Het projectgebied ligt aan de zuidoostzijde van de bebouwde kom van Winterswijk. Aan de westzijde grenst het plangebied aan het sportterrein van FC Trias, aan de Bataafseweg. Aan de zuidzijde grenst het plangebied aan enkele agrarische percelen, nabij de Kottenseweg. Directe aanleiding voor dit ontwerpbestemmingsplan is het voornemen om in het plangebied een honk- en softbalveld met clubgebouw mogelijk te maken. Daarnaast wordt een deel (aan de zuidzijde) van het bestaande sportterrein herbestemd tot agrarisch gebied; dit deel wordt ‘verplaatst’ naar het nieuwe plangebied ten zuiden van beoogde honk- en softbalveld.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontheffingsbesluit zijn ook via internet in te zien op www.winterswijk.nl → Wonen en leven → Ruimtelijke ordening → Deelplannen kom.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via het webadres: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Met ingang van woensdag 2 mei 2012 tot en met dinsdag 12 juni 2012 kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan en/of het ontheffingsbesluit indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Naar boven