Logo Raalte
Onherroepelijk bestemmingsplan Schuilenburg West

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat tegen het besluit van de gemeenteraad betreffende de vaststelling van het bestemmingsplan Schuilenburg West geen beroep en/of voorlopige voorziening is ingesteld bij de Raad van State.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een gebied dat aan de noordzijde wordt begrensd door de Harinkdijk. De oostzijde wordt begrensd door het bestaande woongebied Schuilenburg. Ten zuiden wordt het plangebied begrensd door de Burgemeester Zuidwijklaan. Aan de westzijde liggen enkele landbouwpercelen. Het bestemmingsplan regelt de juridisch-planologische basis voor de gewijzigde invulling van het gebied Schuilenburg West. Dit bestemmingsplan voorziet in de realisering van drie appartementengebouwen die op ‘zorgwonen’ gericht zijn. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om in één van de complexen op de begane grond enkele maatschappelijke voorzieningen, detailhandel of een lichte horecafunctie te realiseren.

Het bestemmingsplan is hierdoor onherroepelijk geworden. Genoemd bestemmingsplan ligt voor eenieder ter inzage bij de publieksbalie op het gemeentehuis en is in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven