Logo Heerde
Uitwerkingsplan ‘Bovenkamp II, uitwerking 1’

Abusievelijk heeft het uitwerkingsplan ‘Bovenkamp II, uitwerking 1’ niet ter visie gelegen nadat het op 20 september 2011 is vastgesteld. Hierdoor is het uitwerkingsplan niet in werking getreden. Met de onderstaande publicatie wordt het besluit alsnog bekendgemaakt en de gelegenheid geboden om beroep in te stellen.

Vastgesteld uitwerkingsplan ‘Bovenkamp II, uitwerking 1’

Het college van Heerde maakt, overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat zij op 20 september 2011 het uitwerkingsplan ‘Bovenkamp II, uitwerking 1’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het uitwerkingsplan is vastgesteld conform het hierop betrekking hebbende collegebesluit en de bijbehorende stukken.

Doel van het plan

Het uitwerkingsplan maakt de realisatie van 165 nieuwe woningen juridisch en planologisch mogelijk. De woonwijk Bovenkamp II is beoogd ten noorden van de Wezeweg en aansluitend aan de bestaande woonwijk Bovenkamp I te Heerde. Met het genoemde uitwerkingsplan wordt het vastgestelde bestemmingsplan ‘Bovenkamp II, herziening I’ uitgewerkt.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 2 mei 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij het Publiekscentrum in het gemeentekantoor op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur. Het uitwerkingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.heerde.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van de terinzageligging kan een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het uitwerkingsplan treedt dan pas in werking, nadat op het verzoek is beslist.

Heerde, 1 mei 2012

Het college van Heerde.

Naar boven