Logo Nunspeet
Definitief besluit kwekerij De Bloemenkampen (Hullerweg ong.) Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO) uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO) bekend, dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3° van de WABO, medewerking hebben verleend aan de aanvraag om omgevingsvergunning voor het in afwijking van het bestemmingsplan Buitengebied Herziening 1996 oprichten van kwekerij De Bloemenkampen aan de rand van het bedrijventerrein Lepelingen III (Hullerweg ong. in Nunspeet).

Het definitieve besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 2 mei 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Ruimte in het Klant Contact Centrum (KCC).

Beroep

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit beroep instellen. Dit doet u door een beroepschrift in te dienen bij de sector Bestuursrecht van rechtbank Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen, telefoonnummer (0575) 59 35 00. Het beroepschrift moet binnen zes weken met ingang van de dag na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd bij de rechtbank zijn ontvangen. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten:

  • uw naam en adres;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit en

  • de gronden van het beroepschrift.

Daarnaast moet u een afschrift van dit besluit bijvoegen.

Door het instellen van beroep wordt dit besluit niet geschorst. Als u een beroepschrift hebt ingediend en niet wilt wachten op de uitspraak van de rechter, moet u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Zutphen. Voor het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Wij verzoeken u ons op de hoogte te stellen van het instellen van beroep en/of het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening.

Op verzoek sturen wij u de brochure 'Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid' toe.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KCC telefoonnummer (0341) 25 99 11, of de afdeling Bouw en Milieu.

Naar boven