Logo Nieuwkoop
Vastgesteld projectbesluit en het verlenen van een aanlegvergunning (Noordenseweg 21–23 te Nieuwkoop)

Burgemeester en wethouder van de gemeente Nieuwkoop maken bekend dat op 18 april 2012 een projectbesluit (artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening) is vastgesteld voor:

  • Het aanleggen van een sloot op het perceel Noordenseweg 21–23 te Nieuwkoop (20102002). Het projectbesluit is noodzakelijk omdat een deel van het traject is gelegen binnen de agrarische bestemming, terwijl de sloot geen agrarisch doel dient.

De op het plan betrekking hebbende stukken inclusief de aanlegvergunning liggen met ingang van 26 april 2012 zes weken voor eenieder ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl). Daarnaast zijn de stukken van het vastgestelde projectbesluit en de verleende aanlegvergunning ook via de website te raadplegen en kunt u de stukken bekijken op de site www.ruimtelijkeplannen.nl. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u tegen dit besluit binnen zes weken na de dag van verzending een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de rechtbank in Den Haag. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet.

Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u wel de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat u ook beroep heeft ingesteld. Het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening heeft automatisch een schorsende werking.

Naar boven