Logo Veenendaal
Kennisgeving voorbereiding voorontwerp bestemmingsplan ‘Grebbeweg West I’ en inspraak

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken bekend dat voor het perceel Grebbeweg ongenummerd, kadastraal bekend gemeente Veenendaal, sectie E, nummer 217 een bestemmingsplan wordt voorbereid.

Het gebied maakt geen deel uit van de bebouwde kom en ligt min of meer ingeklemd tussen de provinciale weg (N233), Grebbeweg en Groeneveldselaan. Ten noorden van het plangebied ligt het Valleikanaal.

Plan

Het opgestelde voorontwerp bestemmingsplan ‘Grebbeweg West I’ voorziet in de juridische regeling voor de bouw van 2 woningen in combinatie met de ontwikkeling van een natuur en ecologisch gebied aan de zijde van het Valleikanaal.

Procedure

Met deze bekendmaking wordt voldaan aan de verplichting in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening.

Inspraak

Het voorontwerp bestemmingsplan dat is opgesteld is zoals in het Besluit ruimtelijke ordening is voorgeschreven voor vooroverleg toegezonden aan een aantal overleginstanties. Gelijktijdig wordt een ieder de mogelijkheid geboden een inspraakreactie te geven op dit voorontwerp bestemmingsplan.

Het plan met bijlagen ligt met ingang van donderdag 3 mei 2012 gedurende 6 weken (dus tot 14 juni 2012) ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is de balie ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Na beoordeling van de inspraakreacties uit het vooroverleg zal een ontwerp bestemmingsplan worden opgesteld dat de procedure zal doorlopen zoals in de Wet ruimtelijke ordening is voorgeschreven. Uiteindelijk zal de gemeenteraad een beslissing nemen over de vaststelling.

Website

Deze publicatie is ook in te zien op de website van de gemeente onder www.veenendaal.nl → actueel → openbare bekendmakingen → actuele openbare bekendmakingen. Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u ook het voorontwerp bestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen ook digitaal inzien.

Reageren

Tot 14 juni 2012 kan een ieder schriftelijk of via de e-mail zijn of haar inspraakreactie geven.

Schriftelijk

Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

E-mail

Uw inspraakreactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal en sturen aan: info@veenendaal.nl.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over de inspraakprocedure of het plan kunt u contact opnemen met de heer B. Dijkman van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 538 324.

Naar boven