Logo Waddinxveen
Vooraankondiging bestemmingsplan Onderweg 16, Waddinxveen

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders van Waddinxveen bekend dat voor het perceel aan de Onderweg 16 te Waddinxveen een bestemmingsplan wordt voorbereid.

De aanleiding voor dit bestemmingsplan vormt de toepassing van de zogenaamde ‘Ruimte voor Ruimteregeling’ voor dit perceel waarbij voormalige agrarische bedrijfsbebouwing gesloopt wordt en in ruil hiervoor twee nieuwe woningen mogelijk worden gemaakt. Tevens wordt de bestaande bedrijfswoning herbouwd en zal deze hierna de zelfstandige woonbestemming kennen.

Dit betreft een vooraankondiging, op dit moment is het nog niet mogelijk een reactie of zienswijzen in te dienen. Tevens wordt het bestemmingsplan op dit moment niet voorgelegd aan een onafhankelijk instantie voor advies. Zodra het ontwerpbestemmingsplan gereed is zal deze voor een periode van zes weken ter inzage worden gelegd voor zienswijzen. Hiertoe zal een nieuwe publicatie plaatsvinden (Staatscourant, Hart van Holland en de gemeentelijke website) en vanaf dat moment zal het plan ook beschikbaar zijn op zowel de gemeentelijke website (www.waddinxveen.nl) alsook de nationale website (www.ruimtelijkeplannen.nl). Naar verwachting zal dit medio mei 2012 plaatsvinden.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Strategie & Beleidsontwikkeling van de gemeente Waddinxveen (contactpersoon: Y. Smeets, 0182 624 594).

Naar boven