Logo Leusden
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Groot Agteveld – Coöperatieterrein’ en vaststelling van het bijbehorende exploitatieplan

De gemeenteraad heeft op 29 maart 2012 het bestemmingsplan ‘Groot – Agteveld Coöperatieterrein’ gewijzigd vastgesteld alsmede het bijbehorende exploitatieplan. De ondergeschikte wijziging is doorgevoerd als ambtelijke aanpassing en betreft het onderwerp archeologie.

Het vastgestelde bestemmingsplan en het exploitatieplan, liggen met ingang van donderdag 26 april 2012 tot en met 6 juni 2012 ter inzage bij het omgevingsloket van de afdeling ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente Leusden (het omgevingsloket is op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur geopend).

Het vastgestelde bestemmingsplan met de bijbehorende stukken kunt u digitaal raadplegen via internet op: http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.105-0203

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op: http://www.leusden.nl/durp/plans/NL.IMRO.0327.105-/NL.IMRO.0327.105-0203

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het coöperatieterrein dat aan de zuidzijde van Achterveld ligt, in het verlengde van de Jan van Arkelweg. Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om nieuwe functies in het coöperatiegebouw te realiseren alsook nieuwbouw van enkele grondgebonden woningen op het terrein. Dit bestemmingsplan maakt deel uit van het project Groot Agteveld.

Exploitatieplan

Voor een deel van het bestemmingsplangebied is een exploitatieplan opgesteld. Het exploitatieplan ziet op kostenverhaal en fasering van de uitvoering van de in het bestemmingsplan voorziene ontwikkelingen.

Beroep

Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend, dan wel belanghebbenden wie niet verweten kan worden dat de zienswijze niet tijdig is ingediend, kunnen gedurende de bovengenoemde termijn schriftelijk beroep instellen. Het beroep kan worden ingesteld, tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het exploitatieplan, bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat minimaal de volgende onderdelen: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Op deze besluiten is de Crisis- en Herstelwet van toepassing, hierdoor moet u in het beroepschrift alle beroepsgronden noemen en kunt u deze, na afloop van de beroepstermijn, niet meer aanvullen. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en Herstelwet van toepassing is.

Kijk voor meer algemene informatie op www.leusden.nl/bestemmingsplannen

Naar boven