Logo Neder-Betuwe
Gewijzigde vaststelling Bestemmingsplan Casterhoven Deelplan A, Fase 1 (Kennisgeving art. 3.8 van de Wro)

Van 26 april t/m 6 juni 2012 ligt voor eenieder ter inzage:

  • De gewijzigde vaststelling Bestemmingsplan Casterhoven Deelplan A, Fase 1.

Dit plan is voorbereid ten behoeve van de realisatie van maximaal 123 nieuwe woningen in diverse typologieën in het noordwestelijke deel van de oksel van de Hoofdstraat en de spoorlijn Arnhem–Tiel in Kesteren. Het plan is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan dat ter inzage heeft gelegen.

Inzageplaatsen:

Beroep

Belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden, die kunnen aantonen, dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, danwel belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met de aangebrachte wijzigingen, kunnen gedurende voornoemde termijn van zes weken schriftelijk beroep instellen tegen het vastgestelde plan, bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven.

In werking

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt een besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Opheusden, 25 april 2012

Naar boven