Logo IJsselstein
Besluit revisievergunning Achtersloot 152

Burgemeester en wethouders van de gemeente IJsselstein besluiten, gelet op de artikelen 2.1, 2.5 en 2.6 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de omgevingsvergunning 1e fase (revisievergunning) te verlenen voor Achtersloot 152. Dit besluit is genomen op 25 april 2012.

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bij deze beschikking behorende voorschriften en onder de condities zoals vermeld in deze beschikking. De gewaarmerkte stukken en bijlagen maken deel uit van de vergunning. De omgevingsvergunning 1e fase (revisie) wordt verleend voor de volgende activiteiten:

  • milieuverantwoord ondernemen.

De vergunning wordt voor onbepaalde tijd verleend.

Wanneer treedt het besluit in werking?

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn (artikel 6.1 lid 2 Wabo). Tegen het besluit kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden aangetekend. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA te Utrecht. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Beroep

Tegen deze beschikking kan beroep aangetekend worden door:

  • 1. de adviseurs die van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt om advies uit te brengen;

  • 2. belanghebbenden, die eerder in de procedure hun zienswijzen kenbaar hebben gemaakt;

  • 3. belanghebbenden, die bezwaren hebben tegen wijzigingen die bij het geven van de beschikking ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

  • 4. belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om eerder hun zienswijzen kenbaar te maken.

De omgevingsvergunning met de bijbehorende adviezen en stukken ligt met ingang van 25 april 2012 voor zes weken en een dag ter inzage. U kunt de stukken inzien bij het Klantcontactcentrum in het stadhuis.

Het Klantcontactcentrum is op werkdagen geopend van 08:30 tot 12:30 uur, tevens op woensdag en vrijdag van 13:30 tot 17:00 uur en van 18:00 tot 20:00 uur. U kunt ook een afspraak maken (tel: 14 030)

Naar boven