Logo Ouderkerk
Speelpolder Ouderkerk ad IJssel

Verleende omgevingsvergunning – uitgebreide voorbereidingsprocedure

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3˚, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, vergunning heeft verleend ten behoeve van het aanleggen van een speelpolder in het landschapselement Ouderkerk aan den IJssel, plaatselijk bekend naast Tiendweg Oost 4 te Ouderkerk aan den IJssel, kadastraal bekend gemeente Ouderkerk aan den IJssel, sectie B, nummer 3408.

Beroep

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen een dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Dorpsstraat 42, 2935 AD Ouderkerk aan den IJssel. Tijdens de periode van terinzagelegging kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Rechtbank te ’s-Gravenhage, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet staat waren hun zienswijzen in te brengen over het ontwerpbesluit.

Als een dergelijk beroep is ingediend en indien -gelet op de betrokken belangen- spoed is vereist, kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te ’s-Gravenhage.

Beroep kan ook worden ingesteld bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Dit geldt eveneens voor het vragen van een voorlopige voorziening. Daarvoor is wel een elektronische handtekening (DigiD) vereist. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

25 april 2012

Burgemeester en wethouder van Ouderkerk.

Naar boven