Logo Landerd
Verleende omgevingsvergunning Schaijk (uitgebreide procedure)

Burgemeester en Wethouders van Landerd hebben besloten om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunningen te verlenen voor:

  • Waterstraat 7, 5374 KB Schaijk; een eerste fase omgevingsvergunning voor de Activiteit Milieu t.b.v. het veranderen van een varkenshouderij (HZ-2011-0434)

  • Haagstraat 3, 5374 CT Schaijk; een omgevingsvergunning voor de Activiteit Milieu t.b.v. het veranderen en in werking hebben van een pluimveehouderij (HZ-2011-0397)

  • Middelstraat 7, 5374 AE Schaijk; een omgevingsvergunning voor de Activiteit Milieu t.b.v. het veranderen en in werking hebben van een varkenshouderij (HZ-2011-0437)

Zij maken daarom bekend dat de vergunningen met ingang van 1 mei 2012 gedurende zes weken (tijdens de kantooruren tussen 09.00 en 12.00 uur of op afspraak) ter inzage liggen bij de afdeling Ruimte, Kerkstraat 39 te Landerd.

Indien inzage is gewenst buiten de genoemde openingstijden, dan kan contact worden opgenomen met de afdeling Ruimte op telefoonnummer 0486-45194.

Belanghebbenden die eerder een zienswijze tegen de betreffende ontwerpbesluiten naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen binnen bovengenoemde termijn van zes weken schriftelijk een gemotiveerd beroepschrift met betrekking tot het ontwerpbesluit indienen bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA, ’s-Hertogenbosch. Als beroep wordt ingesteld kan hierbij tevens om het treffen van een voorlopige voorziening worden gevraagd, mits er sprake is van een spoedeisend belang.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Het gemeentebestuur van Landerd.

Naar boven