Logo Lingewaard
Ontwerpomgevingsvergunning voor het bouwen van een woning op het perceel Laakse Voetpad 14 te Huissen

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat gelet op artikel ! ordening de volgende ontwerpomgevingsvergunning ter inzage ligt:

Ontwerpomgevingsvergunning voor het bouwen van een woning op het perceel Laakse Voetpad  4 te Huissen.

De ontwerpomgevingsvergunning ziet op de volgende activiteiten:

  • Bouw

  • Ruimtelijke ordening (afwijken van de bestemming op grond van artikel 2.12 eerste lid onder a onder 3°)

De ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken wordt met ingang van donderdag 26 april 2012 gedurende zes weken ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt.

  • De ontwerpomgevingsvergunning is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl) onder wonen → actueel → bekendmakingen.

  • De ontwerpomgevingsvergunning is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • Zowel het digitale als analoge bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Klanten Contact Centrum te Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met de Gemeentewinkel, telefoon (026) 326 01 11.

Eenieder kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken kan contact opnemen met een medewerker van de Gemeentewinkel.

Bemmel, 25 april 2012

Naar boven