Logo Voerendaal
Ontwerpbestemmingsplan ‘Op gen Hek 14 Voerendaal’

Hierbij maken burgemeester en wethouders bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Op gen Hek 14 Voerendaal’ voor iedereen ter inzage ligt. Dit ontwerp bestemmingsplan bevat de juridisch planologische regeling voor het perceel Op gen Hek 14 te Voerendaal ter plaatse van het aldaar gevestigde agrarisch bedrijf. Dit bestemmingsplan houdt o.a. de wijziging in van de bestemming van het aldaar gevestigde agrarisch bedrijf t.b.v. het realiseren van de sloop van 1500m2 agrarische (bij)gebouwen.

Inzage

Met ingang van 26 april 2012 ligt genoemd ontwerp bestemmingplan voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage bij het Klantcontactcentrum van de gemeente op het adres Raadhuisplein 3 (voormalig Groene Kruis-gebouw). Het ontwerp bestemmingsplan is bovendien digitaal te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de periode van tervisielegging kan eenieder een zienswijze indienen. Uw zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad, Postbus 23000, 6367 ZG te VOERENDAAL.

Naar boven