Logo Vlaardingen
Bestemmingsplan Babberspolder Oost onherroepelijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan Babberspolder Oost onherroepelijk is geworden. Het bestemmingsplan heeft enerzijds een conserverend karakter. Anderzijds wordt in het bestemmingsplan in het kader van het Actieplan Wonen grootschalige (sloop)nieuwbouw en herinrichting mogelijk gemaakt.

Het plangebied van het bestemmingsplan Babberspolder Oost wordt globaal als volgt begrensd:

  • aan de noordzijde door de Burgemeester Heusdenslaan;

  • aan de oostzijde door de gemeentegrens met Schiedam;

  • aan de zuidzijde door de spoorlijn Hoek van Holland - Rotterdam;

  • aan de westzijde door de Van Hogendorplaan en de Van Linden van den Heuvelsingel.

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan op 26 januari 2012 gewijzigd vastgesteld. Tijdens de terinzagelegging van dit bestemmingsplan is geen beroep ingesteld bij de Afdeling bestuurs-rechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan is op 29 maart 2012 onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan is in te zien bij de Afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkelingen op het Stadskantoor aan de Industrieweg 9 te Vlaardingen (maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren van 9.00–16.00 uur). Tevens zijn de stukken in te zien op en te downloaden van de gemeentelijke website (www.vlaardingen.nl). Het digitale bestemmingsplan is verder beschikbaar gesteld aan en te raadplegen op de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Vlaardingen, 25 april 2012

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen.

Naar boven