Logo Purmerend
Ontwerpbestemmingsplan ‘Neckerdijk 2012’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Purmerend maken het volgende bekend.

Burgemeester en wethouders zijn van plan de gemeenteraad te verzoeken een bestemmingsplan vast te stellen om de herontwikkeling van de percelen Kanaalschans 1 t/m 7 / Neckerdijk 1 t/m 4 planologisch mogelijk te maken. Deze herontwikkeling houdt in het oprichten van een restaurant, vier winkels en dertig appartementen. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting met bijlagen, planregels en een verbeelding.

Terinzageligging

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht wordt het ontwerpbestemmingsplan ‘Neckerdijk 2012’ met het ontwerpbesluit tot vaststelling ter inzage gelegd van dinsdag 24 april 2012 tot en met maandag 4 juni 2012.

De stukken die behoren bij dit plan liggen gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Ook kunt u de stukken raadplegen op de gemeentelijke website www.purmerend.nl. U klikt hier op 'Plannen en projecten, en daarna op ‘Bestemmingsplannen’. Het plan is tevens te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactiemogelijkheid

U kunt gedurende de periode van terinzageligging zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gericht worden aan de gemeenteraad van Purmerend, Postbus 15, 1440 AA te Purmerend. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken. Daarvoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Beleid, de heer M.C. Deinum, via telefoonnummer 0299-452452.

De tijdig ingediende schriftelijke en mondelinge reacties worden betrokken bij de verdere besluitvorming door de gemeenteraad.

Purmerend, 18 april 2012

Burgemeester en wethouders van Purmerend, namens dezen: Teammanager Beleid, C.F.J. Mens.

Naar boven