Logo Overbetuwe
Projectomgevingsvergunning Stenenkamerstraat 3 in Herveld

Burgemeester en Wethouders hebben op 11 april 2012 besloten omgevingsvergunning ex artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te verlenen voor het slopen van de bestaande bedrijfsbebouwing aan de Stenenkamerstraat 3 in Herveld en het terugbouwen van 21 appartementen met 21 bergingen. We hebben dat op 11 april aan belanghebbenden bekendgemaakt.

Ontwikkeling en locatie

Bij de gemeente Overbetuwe is het verzoek ingediend voor het realiseren van 2 appartementengebouwen met in totaal 21 appartementen en 21 bergingen aan de Stenenkamerstraat 3 in Herveld.

Op grond van het geldende bestemmingsplan ‘Herveld-Andelst’ is het niet toegestaan om deze appartementengebouwen en bergingen te bouwen. De omgevingsvergunning is nodig om de planuitvoering mogelijk te maken.

Ter inzage

Het besluit, de ruimtelijke onderbouwing en andere daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 26 april 2012 gedurende zes weken ter inzage.

Het besluit met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1734.0116HERVstenenkam3-VSG1. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://bronro.overbetuwe.nl/4B6CF17F-80B8-45F3-90B8-B0EFED98D423/.

U kunt de stukken ook digitaal inzien op www.overbetuwe.nl, onder Wonen, verkeer en veiligheid, verder klikken op Bouwen en wonen, daarna op Ruimtelijke plannen (o.a. bestemmingsplannen).

Niet mee eens?

Bent u het met het besluit niet eens? U kunt dan binnen 6 weken na de verzenddatum van dit besluit (11 april 2012) een beroepschrift sturen naar de rechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van dit besluit zetten. Ook moet u zeggen waarom u het niet eens bent met het besluit. Vergeet ook niet uw beroepschrift te ondertekenen en een kopie van dit besluit mee te sturen!

Voorlopige voorziening

Soms kunt u niet wachten op de uitspraak over uw beroepschrift. U kunt dan bij de Voorzieningenrechter bij de rechtbank Arnhem om een voorlopige voorziening vragen. Dat kan alleen als u een beroepschrift heeft ingediend. Het adres van de rechtbank Arnhem is: Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem.

Digitaal beroep instellen en voorlopige voorziening vragen

U kunt ook digitaal beroep instellen en/of om een voorlopige voorziening vragen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor moet u een elektronische handtekening (DigiD) hebben. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven