Logo Zwartewaterland
Ontwerpomgevingsvergunning bouw 15 woningen aan Westeinde in Zwartsluis en ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken bekend dat een ontwerpomgevingsvergunning is voorbereid voor de bouw van drie keer vijf rijwoningen aan het Westeinde in Zwartsluis. Omdat de voorkeursgrenswaarde voor geluid, als bepaald in de Wet geluidhinder, wordt overschreden moet voor deze woningen een hogere waarde worden vastgesteld. Een ontwerpbesluit hiervoor is voorbereid.

In het kader van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht in relatie tot artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en 110c van de Wet geluidhinder liggen de ontwerpomgevingsvergunning met bijlagen en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden gedurende 6 weken ter inzage, met ingang van 25 april 2012. Binnen de 6 weken waarin de stukken ter inzage liggen kan eenieder zienswijzen op deze ontwerpen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Zwartewaterland. Dit kan schriftelijk naar Postbus 23, 8060 AA Hasselt. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen via 038 385 3000. De genoemde stukken kunnen worden ingezien in de omschreven periode in het gemeentehuis te Hasselt. Het gemeentehuis is te vinden aan de Telvorenstraat 2 en is op werkdagen van 8:30 tot 12:30 geopend. ’s Middags kunt u hier op afspraak terecht.

Naar boven