Logo Sint-Oedenrode
Ontwerpwijzigingsplan Hoge Vonderstraat 44 te Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken bekend dat met ingang van donderdag 26 april 2012 tot en met woensdag 6 juni 2012 het ontwerpwijzigingsplan ‘Hoge Vonderstraat 44’ met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

Informatie over het plan

Het wijzigingsplan maakt de realisatie van 8 appartementen op het perceel Hoge Vonderstraat 44 mogelijk. De ontwikkeling past niet rechtstreeks binnen het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Partiële herziening Centrum’, maar past wel binnen de voorwaarden van de in dit plan opgenomen wijzigingsbevoegdheid om ter plaatse de maatschappelijke functie te kunnen wijzigen in een woonfunctie.

Terinzagelegging

Het ontwerpwijzigingsplan en het ontwerpbesluit liggen met ingang van donderdag 26 april 2012 tot en met woensdag 6 juni 2012 op werkdagen ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 in Sint-Oedenrode. Tevens zijn het ontwerpwijzigingsplan en het ontwerpbesluit digitaal te raadplegen op de website www.sint-oedenrode.nl.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan: het college van burgemeester en wethouders van Sint-Oedenrode, Postbus 44, 5490 AA te Sint-Oedenrode. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw. L. Vulders van de afdeling Publiekszaken, team Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer: 0413-481357.

Naar boven