Logo Amsterdam
Kennisgeving bouwvergunning inclusief projectbesluit

Adres: Gaasperdammerweg/Stekkenbergweg (A9)

Kenmerk: T00/0295-2010

Onderwerp: gedeeltelijk veranderen reclamemast

Namens Burgemeester en Wethouders van Amsterdam (B&W) maakt de Directeur van de Dienst Milieu en Bouwtoezicht (DMB) ingevolge het bepaalde in art. 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend:

De bouwvergunning inclusief het projectbesluit met het kenmerk T00/0295-2010, voor het vervangen van 3 reclameborden door 2 digitale LED-schermen en één vast paneel met vinyldoek op een reclamemast aan de Gaasperdammerweg/Stekkenbergweg (aan de A9), ligt met ingang van donderdag 26 april 2012 gedurende zes weken ter inzage bij:

Dienst Milieu en Bouwtoezicht

Cruquiusweg 5

1019 AT AMSTERDAM

T 020-2543600

Beroep

Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u (op grond van de Algemene Wet bestuursrecht) binnen zes weken na de verzenddatum daarvan een beroepschrift indienen bij de Rechtbank van Amsterdam, sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. U moet dan wel uw zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend, of goede redenen hebben om dat niet te hebben gedaan. Beroepschriften moeten zijn ondertekend en minstens bevatten: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen uw beroep is gericht, en de gronden van uw beroep. U moet een kopie van dit besluit meesturen.

De bouwvergunning en het projectbesluit met de bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar op www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl.

Naar boven