Logo Rotterdam
Kennisgeving Besluit hogere waarden bestemmingsplan Zuidwijk

Burgemeester en wethouders van Rotterdam hebben op grond van de Wet geluidhinder het besluit hogere waarden vastgesteld inzake het bestemmingsplan Zuidwijk te Rotterdam.

Het besluit betreft het vaststellen van een hogere toelaatbare geluidsbelasting vanwege wegverkeerslawaai, railverkeerslawaai en industrielawaai op de gevels van woningen. Het besluit met de daarbij behorende stukken kunt u met ingang van vrijdag 27 april 2012 t/m vrijdag 8 juni 2012 inzien bij:

  • de Stadswinkel Centrum, Stadhuis ingang zijde Doelwater, tegenover hoofdbureau politie), kamer 029;

  • de deelgemeente Charlois, Boerhaavestraat 11. Voor een afspraak kunt u terecht op telefoonnummer 010-410 74 10.

Het Besluit hogere waarden is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Aangezien tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbesluit hogere waarden geen zienswijzen zijn ingediend, kunnen alleen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit beroep instellen. Tegen het vaststellingsbesluit kan beroep worden ingesteld met ingang van zaterdag 28 april t/m vrijdag 8 juni 2012.

Het beroep tegen het besluit moet worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening dat binnen de beroepstermijn is ingediend schort de werking van het besluit op totdat op het verzoek is beslist.

Voor het indienen van een beroepschrift en/of een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 25 april 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd, namens dezen: P. Verhoeven, directeur Duurzaam.

Naar boven