Logo Waalwijk
Omgevingsvergunning Sluisweg 44 te Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat een omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° Wabo om af te wijken van de regels van de bestemmingsplannen ‘Industrieterrein Haven 1991’ en ‘Bedrijventerreinen en Bevi’ voor het slopen van bedrijfshallen en kantoor en het bouwen van bedrijfshallen met kantoor op het perceel Sluisweg 44 te Waalwijk.

Het ontwerp van deze beschikking heeft met ingang van 2 maart 2012 gedurende 6 weken ter inzage gelegen en eenieder is in de gelegenheid gesteld om zienswijzen naar voren te brengen. Van deze mogelijkheid is geen gebruik gemaakt. Daarnaast is het besluit niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

Voorgaande houdt in dat alleen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking de mogelijkheid bestaat om, op grond van de Algemene wet bestuursrecht, binnen 6 weken aanvangende na de dag waarop het besluit overeenkomstig artikel 3:44, eerste lid, onder deel a, van de Awb, ter inzage is gelegd, een beroepschrift in te dienen bij de rechtbank.

Naar boven