Logo Brielle
Kennisgeving Wet Geluidhinder ontwerpbesluit hogere grenswaarden

Burgemeester en wethouders van Brielle maken bekend, dat met ingang van 20 april 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt een ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder.

Het ontwerpbesluit heeft betrekking op de vervanging van de huidige woning met schuur door een nieuwe woning met kapschuur op het perceel plaatselijk bekend Hossenbosdijk 3 te Vierpolders.

Het ontwerpbesluit betreft het vaststellen van een hogere toelaatbare geluidbelasting van 58 dB (Lden) vanwege wegverkeerslawaai op de noordgevel van de woning.

U kunt het ontwerpbesluit en de overige van belang zijnde stukken van 20 april 2012 tot en met 1 juni 2012 inzien op het Stadskantoor van Brielle, kamer 0.30, van 8.00 tot 12.30 uur en na telefonische afspraak via t. 471106.

Na bovengenoemde periode is inzage van de stukken nog steeds mogelijk in het Stadskantoor van Brielle.

Wanneer u zienswijzen heeft tegen de inhoud van het ontwerpbesluit, kunt u deze tot en met 8 april 2011 mondeling of schriftelijk kenbaar maken aan het college van Burgemeester en wethouders van Brielle, p/a Postbus 101, 3230 AC Brielle. Uw persoonlijke gegevens worden niet bekendgemaakt als u hier, bij voorkeur in een aparte brief om vraagt.

U kunt te zijner tijd alleen bezwaar maken tegen de beschikking als u belanghebbende bent en als u een zienswijze kenbaar heeft gemaakt tegen het ontwerpbesluit. Dit is ook mogelijk als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijze heeft kenbaar gemaakt tegen het ontwerpbesluit.

Voor informatie over het ontwerpbesluit kunt u zich wenden tot een van de medewerkers van de afdeling VROM, telefonisch bereikbaar onder t. 0181-471106.

Brielle, 18 april 2012

Burgemeester en wethouders van Brielle, de secretaris, W. van Noord.

De burgemeester, G.W.M. van Viegen.

Naar boven