Vaststelling 1e partiële herziening bestemmingsplan Stationsgebied Stadszijde deel I

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 5 april 2012 de 1e partiële herziening bestemmingsplan Stationsgebied Stadszijde deel I ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inzage

Het plan ligt vanaf 23 april 2012 tot en met 4 juni 2012 ter inzage. In het stadhuis en het servicepunt Bouwen en Wonen kan een papieren versie ingezien worden.

Beroep

Vanaf 23 april 2012 tot en met 4 juni 2012 kunnen belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze kenbaar te maken, beroep instellen.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van de herziening van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de genoemde inzagetermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluiten niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen ook verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de inzagetermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt de herziening van het bestemmingsplan niet in werking voordat er op het verzoek is beslist.

Informatie

Servicepunt Bouwen en Wonen, tel. (071) 516 5502.

Naar boven