Logo Kaag en Braassem
Projectbesluit en bouwvergunning Frederikskade 1 in Hoogmade

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij op 27 maart 2012 een projectbesluit hebben genomen en een bouwvergunning hebben verleend voor:

  • het aanpassen van de vm. huisstal in twee logiesverblijven op het perceel Frederikskade 1 in Hoogmade.

Van 19 april t/m 30 mei 2012 liggen het besluit/de vergunning en de bijbehorende stukken voor iedereen ter inzage in de publieksruimte van het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. U bent welkom gedurende de openingstijden, of op afspraak.

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Arrondissementsrechtbank in Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door degene die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt, alsmede door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt. Als u beroep instelt kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de Voorzieningenrechter van de voornoemde rechtbank. Een kopie van het ingediende beroepschrift moet in ieder geval meegestuurd worden.

Het projectbesluit treedt in werking op vrijdag 1 juni 2012, tenzij toepassing wordt gegeven aan artikel 3.8, lid 6 Wro of als voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

U kunt de bij het besluit behorende ruimtelijke onderbouwing ook inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. (071) 33 27 272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Naar boven