Logo Ouderkerk
Beschikkingen Wabo-Projecten ‘Gouderak Centrum’ en ‘Kranepoort’ te Gouderak

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, vergunning heeft verleend ten behoeve van de volgende projecten:

  • Dorpsstraat 66, 68, 70 en 72, 2831 AS Gouderak, Het hofje van Tom 1, 2, 3, 4, 5 en 6, 2831 XW Gouderak, Essendreef 2 en 4, 2831 XM Gouderak, en Kerkstraat 7, 9 en 11, 2831 AS Gouderak – slopen van bestaande bebouwing en oprichten van 15 woningen (10.04.12);

  • Kranepoort 5 t/m 47 (oneven), 2831 AK Gouderak – plaatsen van 22 appartementen (10.04.12).

De beschikkingen zijn ten opzichte van de ontwerpbeschikkingen niet gewijzigd.

Op grond van de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit is bekendgemaakt, een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de rechtbank te ’s-Gravenhage, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die eerder zienswijzen hebben ingebracht over de ontwerpbeschikking;

  • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat waren hun zienswijzen in te brengen over de ontwerpbeschikking.

Als een dergelijk beroep is ingediend en indien – gelet op de betrokken belangen – spoed is vereist, kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te ’s-Gravenhage. Beroep kan ook digitaal worden ingesteld bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Dit geldt eveneens voor het vragen van een voorlopige voorziening. Daarvoor is wel een elektronische handtekening (DigiD) vereist. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

18 april 2012

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk.

Naar boven