Logo Boxmeer
Vaststelling bestemmingsplan ‘Hoogeindsestraat (tussen nr. 10 en 12), Rijkevoort’

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat de gemeenteraad op 1 maart 2012 het bestemmingsplan ‘Hoogeindsestraat (tussen nr. 10 en 12), Rijkevoort’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de mogelijkheid om in plaats van één vrijstaande woning, twee halfvrijstaande woningen (2-onder-1-kap) met bijgebouwen te realiseren op een perceel gelegen aan de Hoogeindsestraat tussen Hoogeindsestraat 10 en 12 te Rijkevoort.

Met ingang van 25 april 2012 ligt het bestemmingsplan ‘Hoogeindsestraat (tussen nr. 10 en 12), Rijkevoort’ met bijbehorende stukken gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Boxmeer. Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal te raadplegen via de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.boxmeer.nl onder het kopje actueel/openbare bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan tot en met 5 juni 2012 bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan of kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 10019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 6 juni 2012, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven