Logo Stichtse Vecht
Ontwerpbestemmingsplan Kortrijk 30 a en b in Breukelen en ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht maken bekend dat vanaf vrijdag 20 april 2012 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Kortrijk 30 a en b in Breukelen en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder met bijbehorende stukken ter inzage liggen.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een bedrijfswoning op het perceel Kortrijk 30 a en b in Breukelen mogelijk.

Inhoud ontwerpbesluit hogere grenswaarde (Wgh)

Uit akoestisch onderzoek is gebleken dat de voorkeurswaarde vanwege de nabijheid van de A2 wordt overschreden. In het ontwerpbesluit wordt een hogere grenswaarde vastgesteld om de bedrijfswoning mogelijk te maken.

Inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.1904.BPKortrijk30abLGB-OW01), het ontwerpbesluit hogere grenswaarde en de bijbehorende stukken vanaf vrijdag 20 april 2012 raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en vanaf dezelfde datum gedurende zes weken inzien bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen en het servicepunt Beek en Hoff, Molendijk 34 in Loenen aan de Vecht.

Reageren

Vanaf vrijdag 20 april 2012 kan een ieder gedurende zes weken schriftelijk (geen e-mail) of mondeling een zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u, o.v.v. ‘ontwerpbestemmingsplan Kortrijk 30 a en b’, richten aan De gemeenteraad van Stichtse Vecht, Postbus1212, 3600 BE, Maarssen. Een mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken aan mevrouw A. Havermans (0346-254000).

Naar boven