Logo Heusden
Structuurvisie Centrum Vlijmen vastgesteld

Het college van Heusden maakt bekend dat de gemeenteraad op 27 maart 2012 de Structuurvisie Centrum Vlijmen heeft vastgesteld.

De structuurvisie is een strategisch beleidsdocument waarin de hoofdlijnen van het ruimtelijk beleid voor de komende 10 jaren zijn beschreven en het wettelijk verplichte kostenverhaal wordt vormgegeven. Het is een structuurvisie voor het centrum van Vlijmen. Door de vaststelling van de structuurvisie beschikt de gemeente over een richtinggevend toetsingskader voor de ontwikkeling van het gebied. Daarnaast kan het voorkeursrecht worden bestendigd. De structuurvisie vormt de basis voor de actualisatie van het bestemmingsplan van het centrumgebied.

De structuurvisie ‘Centrum Vlijmen’ ligt met ingang van 19 april 2012 gedurende zes weken ( tot en met 30 mei 2012) ter inzage. U kunt de stukken inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Heusden. Dit kan tijdens openingstijden.

Het plan is daarnaast digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is als pdf-bestand ook te downloaden vanaf de gemeentelijke website (www.heusden.nl. → bouwen en wonen → ruimtelijke plannen → structuurvisies).

Beroep

De structuurvisie is geen juridisch bindend document. Tegen het besluit tot vaststelling kan daarom, op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Naar boven