Logo Leusden
Ontwerpbesluit twee weken verlengd in verband met het verplaatsen van de maaiseluitdraaiplaats

Verzoek om omgevingsvergunning (art. 3.10 lid 1 sub a en d Wabo)

Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing op de voorbereiding van de beschikking op de aanvraag om een omgevingsvergunning.

Tussen Beemden en Laapeerseweg, te Leusden, het aanleggen/verleggen fietspad, (bouw coupure, bouw fietsbrug, kappen 2 bomen, aanleggen (archeologie), monument Wabo-2011-397. Het plan wordt opnieuw ter inzage gelegd i.v.m. gewijzigde tekening fietsbrug en aangepast ontwerp beschikking, alsmede de aangepast tekeningen van het fietspad naar aanleiding van de inspraak omwonenden.

Uniforme openbare voorbereidingsprocedure:

Op 4 april 2012 is het bovenstaande plan en ontwerpbesluit ter inzage gelegd van donderdag 5 april tot en met woensdag 16 mei 2012. Na overleg met het Waterschap Vallei en Eem moet de bestaande maaiseluitdraaiplaats aan de zijde van de Liniedijk verplaatst worden naar de zijde van de Kanaalweg. Deze wijziging is op de tekening verwerkt. In verband met deze wijziging is besloten de ter inzage termijn met twee weken te verlengen. Het gewijzigde plan ligt tot en met woensdag 30 mei 2012 op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op het gemeentehuis.

Gedurende deze termijn kan eenieder, zowel schriftelijk als mondeling, zienswijzen indienen bij het college van Leusden, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen kan tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van de terinzagelegging telefonisch via het nummer 14 033 een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Wij wijzen u erop dat, de mogelijkheid bestaat dat geen beroep kan worden ingesteld, als u geen zienswijzen heeft ingediend.

Naar boven