Logo Assen
Ontwerpwijzigingsplan ‘Bosaanplant Mr. Cremerstraat’

Burgemeester en wethouders van Assen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening en artikel 15 lid 7 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied, Herziening artikel 30 WRO’, het volgende bekend. Het ontwerpwijzigingsplan ten behoeve van het aanplanten van bos, ligt met ingang van 20 april 2012 gedurende zes weken ter inzage.

Voor het plangebied geldt het bestemmingsplan ‘Buitengebied Herziening, artikel 30 WRO’. De betreffende percelen hebben de bestemming ‘Jonge veld- en veenontginningen’. In het bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor het wijzigen van de bestemming ‘Jonge veld- en veenontginningen’, ten behoeve van de aanplant van bos. Het betreft een planologische wijziging teneinde een verzoek om bosaanplant mogelijk te maken.

Waar kunt u het plan inzien?

U kunt de stukken tijdens werkdagen inzien bij de balie Vergunningen en Handhaving in het stadhuis, Noordersingel 33. Tevens kunt u het plan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.assen.nl.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de bovengenoemde periode van de ter inzage legging worden belanghebbenden in de gelegenheid gesteld schriftelijk zienswijzen in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 860, 9400 AW Assen. Als u dat wenst kunt u ingediende zienswijzen mondeling toelichten. U kunt daarvoor contact opnemen met mevrouw E. Langbroek, telefoon 14 0592.

Naar boven