Logo Winterswijk
Vastgestelde wijzigingsplannen art. 3.6 Wro Beerninkweg 24-Beerninkweg 22

Vastgestelde wijzigingsplannen art. 3.6 Wro t.b.v. percelen Beerninkweg 24 (wijziging van de vorm van het agrarisch bouwvlak) en Beerninkweg 22 (mogelijkheid tot verbouw van een deel van de schoppe tot woning).

Burgemeester en wethouders van Winterswijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 24 april 2012 tot en met 6 juni 2012 ter inzage ligt het door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk op 14 april 2012 vastgestelde wijzigingsplan ten behoeve van de percelen Beerninkweg 22 en 24.

Doel van de wijzigingsplannen is een wijziging van de bestemming ten behoeve van:

  • het perceel Beerninkweg 22 Winterswijk. – De huidige bestemming van het perceel is ‘Woningbouw’. Doel van het wijzigingsplan is het scheppen van een mogelijkheid voor de verbouw van een gedeelte van een schoppe tot woning, waarbij binnen het bestemmingsvlak twee woningen worden toegelaten. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.WP1107BGBEERNINK22-VA01

  • het perceel Beerninkweg 24 – Doel van deze wijziging is de vergroting van het agrarische bouwvlak. Het planidentificatienummer van plan is NL.IMRO.0294.WP1107BGBEERNINK24-VA01

Ter inzage

De vastgestelde wijzigingsplannen liggen ter inzage aan de receptie op het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Op de gemeentelijke website www.winterswijk.nl kunt u het plan vinden onder Wonen en leven → Ruimtelijke ordening → Buitengebied → Wijzigingsplannen bestemmingsplan buitengebied → Vastgestelde wijzigingsplannen → Wijzigingsplan t.b.v. percelen Beerninkweg 22 en Beerninkweg 24. De digitale versies van bestemmingsplannen zijn raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de termijn kan beroep worden ingesteld bij Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan ingesteld worden door:

  • degene die tijdig een zienswijzen hebben ingediend bij de gemeenteraad;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Het beroepschrift kunt u in tweevoud sturen naar Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie mogelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht. Tegen de ontwerpplannen zijn in het onderhavige geval geen zienswijzen ingediend. Tevens kan binnen de genoemde termijn bij de voorzieningenrechter van genoemde rechtbank een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor vermelde beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit echter niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Winterswijk, 24 april 2012

Burgemeester en wethouders.

Naar boven