Logo Druten
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Puiflijk’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Puiflijk’ ter inzage ligt. Het bestemmingsplan is conserverend van aard. Dit houdt in dat de bestaande bestemmingsplannen en rechten de basis vormen voor het nieuwe plan. Er is slechts in geringe mate sprake van nieuwe ontwikkelingen.

Begrenzing plangebied

Het plangebied van Puiflijk wordt globaal begrensd aan de noordzijde door de Slootsestraat, aan de oostzijde door de woonwijk de Bouwing, aan de westzijde door de Oude Koningstraat als overgang naar het buitengebied en aan de zuidzijde door de Scharenburgsestraat, de Slink en de Meerstraat als overgang naar het buitengebied.

Procedure

Het ontwerpbestemmingsplan ligt, met het bijbehorende ontwerpvaststellingsbesluit en de bijlagen, vanaf 19 april 2012 gedurende zes weken ter inzage in de gemeentewinkel, Heuvel 1 in Druten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 tot 19.00 uur.

De stukken zijn digitaal beschikbaar op de gemeentelijke website (www.druten.nl → actueel → bekendmakingen) of op de landelijke website (www.ruimtelijkeplannen.nl/ web-roo/?planidn=NL.IMRO.0225.BPpuiflijk-1202 ). De bronbestanden zijn beschikbaar op www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/druten/ro-online/2008/NL.IMRO.0225.BPpuiflijk-1202 .

Tijdens bovengenoemde termijn van zes weken kan eenieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpvaststellingsbesluit schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad (Postbus 1, 6650 AA DRUTEN). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de medewerkers van de Frontoffice van de afdeling VROM op telefoonnummer 14 0487. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. De ter inzage gelegde stukken kunnen tijdens bovengenoemde termijn worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

Naar boven