Logo Marum
Kennisgeving Omgevingsvergunning (Uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Burgemeester en wethouders van gemeente Marum maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (artikel 2.1, eerste lid, onder c, artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 en artikel 3.12 ) voornemens zijn vergunning (NL.IMRO. 0025.OVBG11UITB1-VA01) te verlenen:

Voor: de uitbreiding en herinrichting van camping ‘De Akkerhoeve’,

Locatie: Roordaweg 3A te Niebert.

Het plan is niet in overeenstemming met het ter plaatse geldende bestemmingsplan Buitengebied omdat het beoogde grondgebruik in strijd is met het toegestane grondgebruik binnen de agrarische bestemming.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing, hebben met ingang van 2 december 2011 gedurende zes weken ter inzage gelegen in het gemeentehuis te Marum. Tegen de ontwerpbeschikking zijn geen zienswijzen ingediend.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn vanaf 20 april 2012 tot en met 31 mei 2012 tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en op woensdagmiddag van 14.00 tot en met 16.00 uur, in te zien bij bureau BROM van de sector Ruimte en Werken (kamer 9). Ook zijn de stukken in digitale vorm te raadplegen via internet op . Daarnaast is het plan op de website www.marum.nl, onder het tabje ‘bestuur en organisatie’, ‘actueel’ en vervolgens ‘projecten en plannen’ in pdf-formaat in te zien.

De bestanden van de digitale omgevingsvergunning zijn beschikbaar op http://gatekeeper.leek.nl/marum/plannen/ NL.IMRO. 0025.OVGB11UITB1-VA01.

Beroep

Tot en met 31 mei 2012 kan beroep tegen de vergunning worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingediend, de aanvrager en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig zienswijzen in te dienen. Een beroepschrift moet in tweevoud worden gericht aan de Rechtbank Groningen, sector bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Zij die beroep instellen kunnen tevens op grond van artikel 8.81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. De vergunning wordt van kracht na afloop van de beroepstermijn, tenzij een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan binnen de beroepstermijn. Een dergelijk verzoek kan ingediend worden bij de rechtbank Groningen, t.a.v. De voorzieningenrechter, Postbus 50, 9700 AD te Groningen. In dat geval wordt de vergunning niet van kracht voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven