Logo Katwijk
Gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan I Sportpark De Krom e.o.

Burgemeester en wethouders van Katwijk maken, ingevolge de artikelen 3.9a en 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij het wijzigingsplan I Sportpark De Krom e.o. gewijzigd heeft vastgesteld.

Ligging plangebied en omschrijving plan

Het plangebied ligt in het noorden van de gemeente Katwijk. Het te wijzigen perceel is gelegen tussen de Jonckerweg, de Oude ’s-Gravendijckseweg (De Krom) en het woonwagenpark Zuideinde. De ligging van het perceel is ten zuidoosten van de bestaande sportvelden van Sportpark De Krom.

Dit wijzigingsplan maakt de realisatie van vier tennisbanen met daarbij behorende bijbehorende voorzieningen ten behoeve van de tennisvereniging MVKV mogelijk.

De wijziging betreft een aanpassing van de bouwhoogte ten opzichte van het in het ontwerpwijzigingsplan aangegeven bouwhoogte, van 6 meter naar 6,6 meter.

Ter inzagelegging

Het vastgestelde wijzigingsplan is in de periode van 20 april 2012 tot en met 31 mei 2012 op werkdagen gedurende openingstijden in te zien op het gemeentehuis. Het plan is tevens te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website www.katwijk.nl onder ‘wonen, verkeer en leefomgeving’, ‘wonen (ver)bouwen’ en vervolgens ‘bekendmakingen’.

Gedurende deze termijn van 6 weken kan tegen het besluit van ons college schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage door:

  • Belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend;

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze kenbaar te maken;

  • Belanghebbenden voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die het college van burgemeester en wethouders bij de vaststelling heeft aangebracht.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Ingeval van onverwijlde spoed kan, binnen de beroepstermijn, een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het vaststellingsbesluit treedt in dat geval niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven